Jocul nu este pentru "masochisti", asa ziceam si eu de dark souls/bloodborne pentru ca pur si simplu eram intimidat de ele, am pus mana pe dark souls 1 in liceu, mi am luat o rau, am renuntat, ca mno, ce e prostia asta de joc. Acum doi ani mi am dat seama ca am un amic foarte into dark souls, genul de persoana mai nerdy, blanda, care nu stie sa injure, mno, nu ma asteptam sa fie atat de "priceput" la chestii atat de hardcore. Am inceput cu dark souls 2, am abuzat initial de summons (npc uri care te ajuta la bosi), am reusit sa il termin, apoi ds1/3/bloodborne/nioh/surge/lords of the fallen, ideea e ca daca reusesti sa termini un joc de genul, iti deschide noi orizonturi, plus ca dezvolti skilluri noi, pe care nu le poti dobandii de la jocui mai casual. Recomand ca si colegul de mai sus sa dai un ban si sa ti para rau mai tarziu, poate nu il termini din prima, poate il lasi si te intorci la el peste 6 luni, dar cand o sa o faci o sa fie una dintre cele mai bune experiente din viata ta de gamer.