Single post: Sekiro: Shadows Die Twice
-
Member
Un joc superb din punctul meu de vedere.
Am început sa joc acest “tip” târziu acum 2 ani cu Bloodborne când l-am primit gratis la PSN. L-am început, am murit de 100 ori in primii 100 metri și l-am lăsat naibii 2-3 luni. Am zis ca e un rahat etc. Ulterior încet încet din plictiseala ca nu aveam altceva și citind câte premii a primit, cât era de apreciat am zis ca ce dracu, eu de ce nu pot sa îl joc [emoji3]. Am insistat și cred ca a fost una dintre cele mai tari experiențe avute cu toate jocurile in peste 20 ani de joaca... Atât de tare mi-a plăcut încât ulterior am jucat Dark Souls 3 , apoi 2, apoi 1, Nioh 1, Sekiro, Nioh 2 toate pe PS4 Pro iar acum joc din nou Bloodborne.
Nu se compara satisfacția de a trece de un boss cu nimic (m-a refer strict la jocuri [emoji3]).
La Sekiro m-am chinui bine la Lady Butterfly, Genichiro, Owl father și mai ales la ultimul pe care l-am doborât cred ca după 6 luni (l-am pus pe pauza ca altfel cred ca ajungeam la spital [emoji23]).
Sigur, l-am început și pe new games + dar a mers mult mai ușor ca și prima data fiind deja obișnuit cu mecanicile de joc.
Un joc superb și abia aștept Ghost of Tushima și Elder Ring tot de la From Software
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro