Va asigur ca atat Sony cat si Microsoft fac o treaba buna pe parte de PR, nimeni nu a facut nici o greseala (asta se vede si in Hype-ul urias din online). Microsoft din p.m.d.v. a surprins pe toata lumea cand a aratat design-ul consolei cu un an inainte de lansare, in rest, nu au aratat nici mai mult, nici mai putin decat Sony.
Primele detalii despre consola le-a oferit Sony, ca dupa 3-4 luni sa vina si Ms cu aceleasi date la E3, apoi au aratat ei consola la GW, iar anul acesta la distanta de o zi au fost date specificațiile pentru ambele console.... in rest au fost doar zvonuri/supoziții, nimic din partea acestor companii.
Eu sincer ii vad tot pe cei de la Microsoft anunțând primii jocurile si alte noi specificații pentru consola, ei sunt cei care au de recuperat teren, in plus nici nu au altceva pregatit pentru anul acesta. Pe cand la Sony treaba sta diferit, au un user base urias, mai au de scos doua titluri bomba pe PS4, plus un joc pe PC, de ce sa se grăbească cand lumea o ia razna doar la dezvăluirea unui controller?!

Stiu ca este greu cu răbdarea, si eu imi doresc nespus de mult sa vad jocurile NextGen in actiune, nu conteaza platforma, doar sa dezvăluie cineva mai repede, insa trebuie sa ne adaptam si la noile condiții si sa asteptam cu sufletul la gura.