Single post: Fortnite
-
Senior Member
Da, inteleg ce zici. Fortnite nu se ia prea mult in serios, cel putin ca stil artistic, de asta isi permite foarte multe lucruri de genul asta, wacky sau goofy (care in alte jocuri s-ar potrivi ca nuca in perete). Cum e in CoD de altfel, cu tot felul de skinuri de arme la nspe mii de killuri, solid gold, translucent, bla bla bla. Mi se pare ca ia din imaginea jocului, dar sunt acolo de ceva ani, deci nu le vor scoate prea curand.
Asta cu copiii care fac misto de alti ca nu au skinuri e alta forma de bullying, daca aveam si noi asa ceva pe vremea noastra, la fel se facea si atunci. Norocul nostru este ca am prins ceva din orice la niste varste diferite si cred ca putem aprecia altfel lucrurile. Stiu destui parinti cu cardul bagat in Fortnite, care le iau copiilor V-Bucks pentru note bune sau altele. Ehe...
Normal, idei ar fi destule, interes sa fie si buget, desi la cati bani se fac din cosmetice, season pass-uri, etc, cred ca ar putea sa faca, dar nu isi doresc, e o bataie de cap in plus. Why bother?