Din ce am vazut, nu au rezolvat cam nimic din ce au zis ca rezolva pana la lansare: framerate prost, looooooooong queues la matchmaking (poti astepta chiar si 15 minute sau mai mult, ceea ce este inacceptabil), Predator underpowered, cross platform care iar nu merge cum trebuie, deci pe undeva nota aia e meritata. E mediocru, at best.

@kkkotto07 Eu am pus ochii de mult timp pe Hunt, pe PC ce-i drept, dar nu a fost niciodata ceva care sa ma faca sa ma decid sa il iau. Am urmarit diferite clipuri, pare un concept interesant, grafic arata bine, dar nu stiu, nu m-a convins. Chiar am fost suprins ca pe aici nu s-a discutat absolut deloc despre el, fiind un joc Crytek. Tu esti primul care il mentioneaza. Poate mai apar colegi cu niste impresii.

@Razvan Poate putem sa facem un thread separat de jocuri "de umplutura" (Xbox si PS), care nu au thread specific, unde putem discuta despre ele, posta clipuri de reviews, etc. Daca devin de interes, putem facem thread-uri separate pentru jocurile care atrag discutii.