Pana la urma o sa fie in Anglia, dar cu Vikingi

Partea asta in schimb nu ma atrage deloc:
GROW YOUR SETTLEMENT
Grow and customize your own settlement by recruiting new clan members and building upgradable structures. Get better troops by constructing a barracks, improve your weapons at the blacksmith, discover new customization options with a tattoo parlor, and much more.
Si nici asta:
SHARE YOUR CUSTOM RAIDER
Create and customize your own mercenary Vikings to share online, and reap the spoils when they fight alongside your friends in their own sagas. Recruit mercenaries created by other players, and add their strength to your forces.
Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Sper ca jocul sā nu fie doar un simplu "skin" de Odyssey(superb dealtfel), si sā aducā ceva nou. Parcā n-as mai vrea sa iau parte la lupte nesfârsite intre puteri inamice.
De ce zici ca-i Odyssey cu skin? De ce nu Origins cu skin, pentru ca Odyssey a fost Origins cu skin. De fapt, de ce nu alt AC cu skin?

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Multe astfel de concept art pieces folosesc assets. Rar deseneaza cineva de la zero, mai ales cand ai atatea asset-uri la dispozitie.
Nu ma refer la assets luate de pe net sau de nu stiu unde, aici a folosit strict assets facute speciale pt jocu asta, aceleasi armuri, arme, texturi pentru scut, panze, barci, samd, facute de cineva sau chiar de el, inainte de stream.
Nu e un lucru rau, ziceam doar ca daca tot au avut stream de 8h, putea desena totu de la 0 si nu sa se joace cu adaugat, scos, modificat, adaugat din nou, samd, cand putea efectiv sa deseneze totu de mana.

Oricum am observat ca el nu este painter, el efectiv face "chestii" cu imagini desenate de altii, deci e ok ce a facut.