Nu stiu altii cum sunt, dar eu urasc spoilerele. Nu m-am uitat la leak, nici nu am de gand. Daca vreau sa iau jocul, il iau, chiar si daca haterii ii vor da nota 1 din 10. Am mai jucat eu titluri notate cu 3 si 4 de "experti", care mie unul mi-au placut la nebunie. Oamenii aia de la Naughty Dog au muncit ani buni pentru ceea ce ei considera masterpiece. Nu o sa las eu pe x si y sa-mi strice experienta cu jocul lor.

Iar celor care inca mai au probleme in anul 2020 (pandemic jokes included) cu persoanele gay, cu lesbienele, cu martorii lui Iehova, slujitorii lui Satan sau mai stiu eu cui... si mai ales IN JOCURI, cred ca au gresit perioada temporala. Dar nu e grav, pentru ca probleme avem toti, doar ca unii si le manifesta mai mult in scris.

Pe de alta parte, e destul de complicat sa vrei sa vezi gameplay fara sa prinzi vreun spoiler. E foarte greu si pentru developer sa incerce sa te faca sa-l cumperi, dar sa nu-ti arate cine stie ce boss fights, cine stie ce monstri care ar trebui sa fie o surpriza... Trebuie sa fii mare artist sa poti sa "vinzi" jocul fara sa arati din momentele mari ale unui joc.

In the end, e libertate de exprimare, dar traim intr-o societate cu niste reguli, care sunt acolo pentru toti, cu niste motive bine intemeiate. In cazul de fata, daca eu sunt fan al unui personaj sau al unui joc, si vine x si y si isi baga picioarele in el, normal ca-mi displace. Eu am invatat sa traiesc cu asta, stiu ca un hater ramane un hater pana la capat, nu ai sanse sa-i schimbi opinia. Dar, atunci cand regulile nu sunt respectate, in loc sa fie atacat jocul in sine, sunt atacat eu in mod direct, fix pentru ca imi place mie acel ceva. And that sucks even more, mai ales cand se lasa cu injurii. Let's not do that, please!

Therefore, just live and let live. Puteti posta pro si contra fara sa aiba cineva o problema, dar mai lasati atacurile personale, ca avem suficiente pe cap zilele astea. Vorba cuiva de mai sus: am ramas o mana de oameni, ne stim de atata vreme... e pacat sa stricam relatia pentru ce? Pentru un simplu joc (sau mai bine zis un leak)? Neah, not really worth it.

Parerea mea... care ma voi uita maine la trailer. Sper ca nu vor fi spoilere, ca altfel ne suparam.