Single post: Clubul PlayStation 5
-
16-05-2020 21:44 #1140 SP
Member
Cat hype s-a creat cu Tech Demo ul asta. Atentie..e un tech demo al unui Engine. Engine care va rula deasemenea si pe PC si pe Xbox, poate chiar si pe switch.
E o felie pe care Sony o joaca foarte bine dupa ce MS cu o saptamana inainte a aratat “gameplay” la inside Xbox.
Probabil acest Tech Demo “suge” din PS5 maximul performantei pentru a rula acest tech demo. Asta nu se mai zice. Plus de asta, in acest demo, nu exista alti AI pentru ca si aia “papa” CPU. Plus de asta, ruleaza la 1440.30fps... pacat.
Acest tech demo poate rula si pe Xbox / PC la fel de bine cum rula si pe PS. Poate chiar mai bine. Consolele intotdeauna au fost sub PC si asa vor ramane.
Consolele castiga la alte lucruri.. de exemplu comoditate. De aceea am trecut si eu pe consola.
Alt Hype cu SSD ul si PS5. E extraterestu, nu s-a mai vazut asa ceva. Hai sa fim seriosi, e un ssd cu ceva performante mai bune fata de media din piata. Eu totusi nu cred ca este un game changing acest ssd. Vom vedea exact atunci cand vom pune mana pe consola si putem compara cu PC / Xbox etc.
“TF nu conteaza asa mult”. Testeaza un 1060 cu ssd Rapid si un 1080 cu ssd mai slab/HDD.
Vei vedea ca acei Tf in plus conteaza enorm.
Deci ce vedem zilele astea pe youtube/forumuri etc, ori sunt influencerii platiti ori sunt fanboii....
Momentan, nu stiu ce voi alege intre XsX si PS5. As vrea sa le vad face to face si sa vad ce poate fiecare.
Sent from my iPhone using Tapatalk