Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
Răzvan, ai mai jos inca o explicație pentru laudele dezvoltatorilor care tot spun ca arhitectura din PS5 este cea mai revoluționara din ultimii 20 de ani si nu gasesti nici in PC nici in alta consola asa ceva...
Ce zic eu si ce e absolut logic in toata chestia asta, e ca UE era oricum facut sa mearga pe SSD-uri si in continuare e facut sa mearga pe ceva mult mai bun/rapid decat hardware-ul curent iar totul este scalabil dupa aia pentru orice hardware, in functie de posibilitati.

Deci cand ei spun ca a fost "rescris", probabil se refera strict la faptul ca au facut un nou "template", o noua optiune de export, de PS5, asa cum probabil exista pentru Xbox Series X, sau PS4, sau high end PC, low end PC, iPhone, samd.
Dar altceva ei nu au ce face in UE cat timp, asa cum am zis si eu si cum a zis si MonkY, vitezele astea sunt "normale" pe PC de ceva timp, chiar daca doar pe super high end PC-uri.

Oricum conteaza prea putin si sa nu crezi ca ne certam sau ne atacam intre noi, aici doar discutam despre lucrurile astea care tot apar pe internet si pe care tu le impartasesti cu noi si este absolut normal sa fim sau sa nu fim de acord cu ele.

Dar trebuie tinut cont de faptul ca majoritatea lucrurilor de genu, sunt platite de cineva, iar in cazul de fata, cu siguranta Sony investeste masiv in "word of mouth" (exact ce ziceam mai sus de partea politica), tocmai pentru ca nu arata nimic altceva inca.

Vad ca s-au mai linistit putin apele in US (cel poutin asa am citit) asa ca poate ce s-a amanat de saptamana asta, vom vedea saptamana viitoare, fara prea mari intarzieri