Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Why so serious ?
M-au sunat acum si de la Sony Center, unde facusem prima precomanda la CE, sa ma intrebe daca mai vreau comanda.
Pun o mica stenograma a discutiei care m-a amuzat teribil 
SC: buna ziua! va sun in legatura cu precomanda pe care o aveti la jocul TLOU (nu a zis si 2-u). Va ma intereseaza?
Eu: buna ziua! sigur, d-aia am plasat precomanda in urma cu 2 luni.
SC: ok. stiti ca se lanseaza vineri si ajunge la dvs sambata.
Eu: nu. stiu ca se lanseaza vineri si trebuie sa ajunga la mine vineri, pentru ca d-aia am precomanda.
SC: nu. daca vreti jocul vineri, va asteptam dupa ora 10 in magazinul din Baneasa, sau vineri il trimitem prin curier si-l primiti sambata.
Eu: dar de ce nu-l trimiteti azi/maine, ca sa-mi ajunga vineri? Nu asa e normal, sa-l am in ziua lansarii?
SC: daca-l vreti in ziua lansarii, veniti si-l luati de aici. altfel nu avem voie sa trimitem jocul pana nu se lanseaza, deci abea vineri il putem trimite.
Eu: niciun fel de problema. imi puteti anula precomanda 
Bottom line. Nu stiam de magazin nici inainte (e doar un alt reseller ce vrea sa para ca magazin oficial) si cu siguranta nu voi avea de-a face cu ei nici de acum incolo