Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
18-06-2020 13:33 #3990 SP
Member

Originally Posted by
RaverX
Un pic offtopic, dar numai un pic. Daca un produs exista deja in magazin, pregatit, de ce sa fie nevoie sa astepti o "data de lansare"? Eu inteleg
ca ar fi corect ca aia care precomanda sa-l primeasca primii, dar e ceva corect in viata?
Iar legat de precomanda, e o alta chestie pe care n-o inteleg, poti sa faci o precomanda fara sa platesti nimic? Din ultimele discutii de aici eu asta am inteles si mi se pare cam... stupid. Adica faci o precomanda ca sa ce? Ca sa fii intrebat inainte de lansare daca vrei sau nu sa primesti produsul? Normal ar fi sa platesti, daca esti decis, dar sa si primesti primul. Adica stii sigur ca vrei ceva, platesti si ti se livreaza pe baza bonului in data x. Ulterior, peste cateva zile se "lanseaza" in magazine, dar asta inseamna ca magazinele primesc in prima transa strict ce a fost platit cu precomanda deja, nu ca acum, li se livreaza produsele si apoi... ce-o fi o fi.
La noi preorderul e la fel de haotic/fake ca si blackfriday-ul pentru ca nu exista o legislatie clara pt asta, prin urmare isi permit sa faca ce vor ei. Las asta aici poate citeste si altexul... https://en.wikipedia.org/wiki/Pre-order