Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Why so serious ?

Originally Posted by
pac86
... sa inteleg ca deja la 0:00 se da drumu la joc

pt cei care au deja Digital
Da. Am jucat aseara vreo ora pe base PS4. Da, decoleaza consola si daca nu ai sunetul prea tare pe TV, il acopera, dar sincer, nu ma intereseaza cand vad ca-l joc si cum arata 
Nu o sa vorbesc despre absolut nimic ce tine de grafica (doar ca am observat o diferenta intre videos oficiale si joc, in momentul in care le arata pe cal la raul respectiv in zapada, in videos oficial facea valuri mici - geometrie la apa care se ridica - iar la mine pe consola nu a facut) ci o sa vorbesc putin de animatii 
Nu am vazut/jucat niciun joc asemanator pana acum. Este ceva absolut fabulos.
Efectiv am stat si m-am invartit pe loc vreo 5 min si am admirat felul in care se misca picioarele cand misti brusc de stick-u din stanga, felu in care i se misca mainile, hainele, parul, ghiozdanul are fizica, pana si cheitele de la fermoarul ghiozdanului au fizica si se misca independent 

Also, felul in care functioneaza contextual butonul de dodge este foarte bine implementat si totul este mega natural, cum se trece din dodge la punch, cum poti face dodge de cateva ori la rand sau punch de cateva ori la rand