Gresit. In regulament scrie foarte clar:
6. Este interzisa folosirea spoilers-urilor. In cazuri in care trebuie precizat neaparat o informatie de acest gen se foloseste tag pentru spoilers dar este recomandata evitarea acestora. Pentru un gamer ce nu a terminat inca jocul in cauza un simplu spoiler poate strica toata placerea de a parcurge acel joc.
Toleranta este 0 in ceea ce priveste discutiile despre spoilere pe thread-urile dedicate.

Faptul ca totusi am inteles ca lumea vrea sa discute despre anumite spoilers/leaks ne-a facut sa dam ok-ul thread-ului general despre spoilers. Dar nu putem avea cate un thread de spoilers pentru fiecare joc in parte.

Repet. Daca e vorba de ceva contextual, ce efectiv duce in discutie si un spoiler, atunci se poate posta pe thread-ul jocului cu SPOILER TAG, dar mare atentie sa specificati foarte clar acest lucru, tocmai pentru ca pe Tapatalk (si sunt multi care-l folosesc, me included) se vede tot ce se scrie sub acest spoiler tag.

Daca in schimb e vorba strict despre spoiler talk si atat, sa se posteze pe thread-ul dedicat.
Acolo va puteti organiza cum doriti. Puteti pune numele jocului clar, iar sub spoiler tag sa scrieti ce vreti voi.

@KurtKnispel, daca ai jocul si l-ai jucat/il joci, poti face un review negativ fara nicio problema, cat timp porti o conversatie normala si aduci argumente.