Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Member
The Last of Us: Part II
Hai sa nu mai catalogam oamenii in functie de convingerile lor. Chiar tu ai spus-o ca suntem diferiti.
Asta ne face automat mai buni sau mai rai? Mai solizi din punct de vedere intelectual sau mai slabi? Este o idee gresita, cred eu.
Totodata, nu mai fii atat de defensiv la adresa jocului, nu vad pe nimeni care sa spuna ca-i un joc slab. Unii sunt dezamagiti de poveste, altii sunt sictiriti de o anumita latura neortodoxa.
Si eu sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa ne dam cu parerea despre calitatea lui dupa ce jucam. Asa-i corect. Acum, ca unii au aflat povestea si nu le convine ceea ce se intampla, sau ca unii (ca mine) care asteptau cu nerabdare jocul, refuza (cu regret) sa dea banii pe el satui fiind de... un subiect, sunt/suntem de condamnat?
Totodata, eu tot scriu aici pe topicul jocului pentru ca sunt dezamagit ca mi-au rapit placerea de a-l juca prin ceea ce au facut, nu cu povestea, ci cu altceva.
Nu stiu, dar hai sa nu bagam pumnul in gura. Nu cred ca cineva vrea sa influenteze pe altcineva sau sa indoctrineze, cel putin nu pe topicul asta, cel putin nu eu personal.
Daca am inteles gresit postarea ta, imi cer scuze anticipat si ma retrag din conversatie pentru ca nu vreau sa fiu catalogat in vreun fel desi, recunosc, imi place sa combat idei atat timp cat stiu ca nu bat campii.
Sent from my iPhone using Tapatalk