De ce i-ai strica bucuria daca spui ca l-a jucat si i-a placut? Inseamna ca omul are deja o opinie formata. Inseamna ca omul a trecut peste ceea ce deranjeaza pe altii si s-a bucurat de joc.

Este ca si cum tu mi-ai strica mie bucuria de a savura o shaorma spunandu-mi ca este o mizerie, ma doare-n cot de ce spui tu, papilele mele gustative spun altceva si asta conteaza.

Da, pot fi de acord cu tine ca nu-ti place shaorma, asta nu inseamna ca mie-mi vei rapi placerea de a savura una pentru ca eu ador shaorma

Pana la urma, aici s-a discutat strict despre joc si despre niste aspecte care pe unii ii deranjeaza si pe care nici tu nu le negi.

Niciodata nu vor fi toti zen/multumiti la unison. Intotdeauna va fi ceva care-i va nemultumi pe unii sau pe altii. Acum, depinde si de ce anume nemultumiri vorbim. Sunt chestii mai serioase sau chestii hilare cum spunea un distins coleg de forum mai sus. Depinde de conceptia fiecaruia ce grad de importanta acorda.

Acum, presimt ca o s-o dam in curand in “open mindness” si cat de incastrati sunt unii in niste crezuri.

Va intreb pe voi, toti. Cum definiti open mindness-ul asta? Are mai multe nivele, sau?

Intreb asta pentru ca-s curios cati dintre “open mindness”-i de aici ar fi de acord cu... swinging-ul, de exemplu

Sent from my iPhone using Tapatalk