In primul mor cateva personaje de-a lungul drumului si la sf Joel killareste juma de spital, plus un doctor, si nimeni nu zice nimic ca e bleak si violent

si acum se sare in aer. Bine inteleg diferenta. Dar la unii am.senzatia ca au trait intr-un basm in primul TLoU.

Era mai "warm" datorita varstei lui Ellie si a relatiei dintre ea si Joel, dar lumea in care erau era la fel.

Sunt inca in Seattle si am terminat downtown si nu am ajuns la hotel. Ce constat e ca nu prea e combat pana acum. Mult cules provizii.

Voiam sa zic ca primul TLoU are m multe touching moments, dar sunt cateva pana in punctul in care am ajuns. Nu e chiar asa lipsa de umanitate.

Pana in punctul in care am ajuns nu simt ca povestea e prost scrisa sau jucata. Are o fundatie pe care sta. Nu e flendureala ieftina. Pentru mine zic.

Oricum pe mine nu ma deranjeaza elemente sau un narativ LGBTQ. Ca nu ma simt amenintat de asta, ptr ca nu traiesc intr-o bula in care toti suntem la fel si vai forte externe (homosexualii, negrii, ungurii etc) imi corup modul de viata. Cat tine de joc pov ar tb judecata dupa calitatea ei ca poveste, nu dupa elementele din ea.

Sincer referitor la asta

Din pacate (sau poate din fericire... cine stie) am aflat de ambele spoilere de mai sus. Prima exact inainte sa primesc jocul, a doua azi. Din pacate ptr ca nu mai am momentul reveal-ului. Din fericire ptr ca asa pot privi in perspectiva jocul fara sa ma blochez intr-un knee jerk reaction.

Bine ca jocul e divizibil. Si devs stiau asta si si-au asumat Macar asa ne mai trezim din bula noastra.

Cand o-ti vedea gagici cu edit* organ reproducator masculin in Cyberpunk (si acolo inteleg ca sunt elemente LGBTQ) sa rupeti si jocul ala.