Dupa asta personal nu cred ca va mai fi un TLoU 3. Nu am ajuns la final, deci nu stiu cum se termina. Dar dupa receptia asta, nu cred ca se mai baga. Sincer mie nu imi place ca o serie sa o tina la nesfarsit. Ori cu aceleasi persoanaje, ori cu acelasi ghimick. Baga ceva nou, alte personaje in ac. lume, alta poveste in alta lume etc. Ce vreau sa zic e ca nu vreau sa ii vad pe cei de la Naughty Dog ca faca dute vino intre Uncharted si TLoU.

Ma gandesc la Rockstar. GTA e la partea a cincea, dar desi e in acelasi univers, nu au folosit ac personaje, si au spus alte povesti. Chiar si settingul a fost diferit din cand in cand. Iar cu RDR 2 nu stiu cum le-a reusit asa de bine.

Playing it safe aduce banii si multumeste masa. De aia Marvel e de succes. Sunt filme in gen bune, dar e safe si multumitor, nu deranjeaza pe nimeni. Acolo nu au ce sa faca un Logan, Dark Knight sau Deadpool. Ala e modelul ptr bussiness daca vrei sa iti aduca bani. Personal cred ca urmatorul joc ND va suferi financiar din cauza acestui backlash. Nu vor iesi pe minus, au renumele prea bun, dar sigur vor fi mai safe in abordare. Sau cine stie, dar eu unul cred ca vor fi mai safe.

Apropo de RDR 2, care credeti ca e mai aratos? RDR 2 sau TLoU 2? Putem sa zicem ca TLoU e varful acestei generatii dpdv grafic? Eu tind inspre RDR2, dar l-am jucat pe PC (doar putin pe consola), asa ca poate nu sunt cel mai indreptatit sa le compar pe consola.

Si vreau sa adaug e ca TLoU e jocul care m-a facut sa iau prima mea consola (un PS3 sh, pe care il am si acum), si evident a fost primul joc jucat pe o consola. Am inceput cu a bang. Si apoi au fost RDR si Uncharted (2 in special), si tot asa. Asta e si motivul ptr care in general joc exclusivitatile pe consola (restul pe PC). Vreau sa am parte de jocurile cele mai bune pe care mi le poate oferi o consola.