Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Member
Aici Johnny m-ai prins. Fac astia swing prin joc? Am vazut swing in filme si nu m-a deranjat.
Ca sa sa raspund, nu m-as duce ptr ca nu e o fantezie de a mea. Daca ar fi m-as duce. E simplu nu? Ca nu ma obliga cineva sa ma duc sau sa imi placa sa fac swing. Si daca nu ma duc asta inseamna ca am ceva cu aia care o fac? Nu. Asta e ideea, daca nu faci tu sau nu iti place asta nu inseamna ca altul nu poate sa faca sau sa ii placa. Cu ce ma afecteaza pe mine? Cu nimic. Poate doar gura lumii ca as stii pe cineva care face. Care poate fi rea ce-i drept. Si ignoranta.
Asta e si cu homosexualii sau transexualii. Nu te obliga nimeni sau te converteste sa devii si tu homosexual sau sa iti schimbi sexul. Ca expunerea la asta (prin joc, film, carte, stire etc) nu te transforma in ceea ce vezi. Subit devii pe invers, ptr ca e contagios. Ah ca nu iti place asta in joc, sau in viata ta, ok e treaba ta. Pe mine nu ma deranjeaza ca unuia nu-i place. Ci cum alege sa o exprime. Unii o zic frumos si altii urat. Iar altii chiar trec la fapte si mai dau in cap la oameni.
Si cum tie nu iti place ca cineva sa iti ia la bani marunti viata asa nu o face nici tu. Asta e problema, ca iti zic altii cum sa ti-o traiesti ptr ca te vad anormal.