Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Parerea unui om care a popularizat foarte mult TLOU - si caruia i-a placut enorm jocul back in the day.

6 out of 10, nota finala pt. TLOU2. Macar despre asta ai certitudinea c-a terminat jocul si nu s-a supus vreunui embargo fortat.
Eu sunt foarte curios unde vrei tu sa ajungi cu toate postarile astea si de ce continui sa postezi si sa vrei sa "discuti" despre un joc despre care nu ai niciun pic de interes sa-l cumperi/incerci/joci si tot ce faci e sa spui incontinuu ce joc prost este si ce prosti sunt aia carora le place.

Nu exista joc care sa placa tuturor si sunt super multi oameni carora nu le-a placut nici primul sau nu au vrut sa-l joace. De ce ar fi diferit asta? Vrei sa ne apucam sa facem cate 2 thread-uri per joc? 1 pentru discutii normale si 1 pt oamenii care nu au de gand sa-l joace, nu e genul lor, dar vor doar sa vorbeasca de rau jocul respectiv?

Ca fapt divers, la fiecare review negativ pe care-l pui tu, putem pune zeci de reviews pozitive, dar...pentru ce? Tu crezi ca e cineva aici care vrea sa-ti schimbe parerea (tie sau altor persoane carora nu le place jocul sau nu le place directia in care a luat-o povestea) sau care este suparat si nu poate dormi noaptea pentru ca tie nu-ti place jocul si nu vrei sa-l joci? Nobody cares!
Nici fratele meu nu este deloc interesat de joc. Si nu-mi pasa si nici nu incerc sa-i schimb parerea. De ce mi-ar pasa?
El joaca altfel de jocuri si e perfect normal. Important e sa avem de unde alege.

Cat stai tu si te plangi in stanga si in dreapta de cat de prost e jocul, personal sunt la al doilea playthrough, pe NG+ pe Hard si inca mi se pare foarte bun. Si-l joc pentru gameplay acum, pentru ca povestea deja o stiu. Si observ detalii pe care prima data nu le-am observat. And I love it!