Posteaza oricâte recenzii pozitive doresti. Atat te rog. Sper sa fie ultima oara când mi te mai adresezi.
Uite ca nu a fost ultima data si acum iti spun foarte clar - la urmatoarea postare pe thread, doar ca sa te aflii in treaba, se va considera trolling si se va sanctiona conform regulamentului.
Revenind la joc - Sunt curios cat v-a luat sa-l terminati si cate collectibles ati gasit.
Eu l-am terminat in 24h 43m cu 149 collectibles. Si am jucat lejer, pe Normal, am cautat efectiv peste tot pe unde am gasit, dar am avut cateva momente cand am intrat fix pe usa pe unde avansai in poveste si nu m-am mai putut intoarce sa colectez.
Also, desi au zis si ei ca nu ai destule materiale ca sa-ti faci full upgrade in primul playthrough, in al doilea am ajuns mult prea repede la maxim cu absolut tot (arme si personaj) iar de acum nici nu mai gasesc pastile sau scraps pentru asta si nici nu au deblocat abilitati/arme noi
In schimb desi combatul mi s-a parut challenging pe Normal, observ acum pe Hard in NG+ ca este mult mai intens si trebuie sa fiu mult mai calculat in tot, iar asta schimba complet abordarea
ATENTIE SPOILER - Vedeti doar dupa ce ati terminat jocul