Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Why so serious ?

Originally Posted by
Svart
Lool. Asta e postarea anului pentru mine. MSG nu are nici o treaba cu stealth? Te rog spune-mi ca trollezi si nu ai incercat jocul, altfel nu te mai pot lua in serios. Toate sistemele sunt gandite in jocul ala sa te indemne sa il joci stealth. Si AI -ul e fix ce trebuie intr-un joc stealth. Stiu pentru ca l-am incercat, desi nu mi-a placut, ca sa fim bine intelesi, nu vorbesc din povesti.
Nu glumesc, dar nici nu am terminat MGS V spre ex (am renuntat dupa vreo 10h, plictisit de faptul ca oricat te chinui sa cureti o baza, inamicii tot se respawneaza la infinit - posibil ca dupa cele 10h sa devina muuuult mai bun AI-ul
), doar Ground Zeroes (din astea mai noi + primul joc si fff putin din 4, dar nu are rost sa detaliez prea mult), dar sa spui ca este stealth cand mergi acoperit cu o cutie de carton si inamicii nu te vad, e ca si cum ai spune ca FIFA e mai bun decat GTA - efectiv nu au nicio treaba unu cu altu.
Also, sunt si acolo momente cand esti fix langa AI si nu te vede, cand mergi in spatele lor si nu te aud, samd. Iar cand ridici un inamic cu balonul, sa nu-l vada ceilalti 
In schimb aici, te vad inamicii daca stai pe burta in iarba iar ei sunt la inaltime si chiar au cum sa te vada, sau daca stai "pe vine" iar inamicul este la 2-3m de tine si multe alte situatii de genul.
Iar AI-ul, desi uneori da mega fail, alteori m-a uimit, mai ales pe Hard (as fi curios sa vad si pe Survivor), sa vad cum trece din camera in camera (cum te cauta si se grupeaza, nu ma refer la cum merg...), vorbesc unul cu altu, vin din mai multe unghiuri, te incoltesc, isi cheama prietenii, tin cont de faptul ca este sau nu geamul spart (daca este spart, trec si ei pe acolo, daca nu, ocolesc), daca este apa si te poti ascunde, te cauta acolo sau unde ai putea sa iesi si multe alte situatii.