Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Member
Eu il joc pe Hard si nu mi se pare asa de greu. In gen chiar reusesc sa duc stealth-ul pana la capat.
Ca mecanica de joc jocul e simplut. Adica nu ai multe variante din care sa alegi in combat sau stealth. E lean mai mult si isi face treaba asa. Gameplay-ul e destul de fluid dar nu asa ca in trailere. Placandu-mi in primul joc simplitatea nu ma deranjeaza nici aici. A se intelege, simplu nu inseamna prost doar ca nu are mecanici complexe. Ai cover, cateva arme, molotov, stun si trap thingy, ai stealth prin iarba (nou fata de primul), melee cu diverse, mecanismul cu brick/bottle si grab+stealth kill. In afara de faza cu iarba restul sunt din primul. Si nou mai e partea cu franghia. Eu am ajuns la inceput de Hillcrest, deci nu stiu daca e ceva nou. Inca nu am ajuns la patrule cu caini. Si nici arc nu am
(elem meu fav din primul).
A.I. pare m destept desi sunt inca faze dumb (se plimba si foieste insotitorul tau de colo si nu ii observa - dar ca in primul e un compronis ca asa ti-ar strica jocul imediat). Nu mai stiu in primul exact, dar aici cand observa un camarad omorat intai e ceva de genul "what is that?" sau "oh my god" se apropie mai mult si in gen ii zice pe nume si apoi semnaleaza verbal ca a gasit pe cineva mort si ca esti in the area si sa caute zona. La detectie e gradual de la distanta incepe semnalul sonor si daca nu te ascunzi dupa ceva sau te bagi in iarba creste in intensitate. Distanta cand incepe semnalul e mai mare, nu tb sa fie aproape de tine. Daca stai prea mult dar nu te vede direct zice ceva gen "what is that?" si incepe sa investigheze unde te-a vazut. Ca sa iti mearga stealthul aici tb sa te tii in miscare constant. Sunt si aici faze dumb cand uneori le ia mult prea mult pana dau alarma sau trag, si ai senz ca se uita lung la tine, dar prob tine de dificultate sa nu devina frustrant.
O alta noutate e modul cum cauta. Se uita dupa fiecare colt si sub birouri sau masini.
Par mai umani si se simte mai dinamic (comunica intre ei cand te cauta, cu confirmari, gen swat) desi nu e perfect.
Ideea e ca desi s-au adus noutati, elementele de baza raman la fel ca in primul. Nu e major overhaul. Unora li se pare un sistem vechi de 7 ani si e de inteles dar ptr mine nu e un impediment. Nu ma scoate din joc. Dar vreau arcul ala odata
)