Vad ca si pe aici numărul la care ne-a plăcut jocul e mai mare decat a celor care il critică urât asa ca probabil asta e valabil peste tot si probabil in timp reputația jocului va creste! Probabil mulți dintre critici nici nu l-au jucat si mi se pare naivism copilaresc să nu poti trece si sa ramai butthurt ca povestea nu e chiar precum ti-ai fi dorit-o.

Encounter-rile is super misto si de multe ori am avut si o senzatie precum in Dead Space, coridoarele alea întunecate care te tinea cu garda sus ca nu sti ce te așteaptă si ce mai satisfacție când mai dadeam nu headshot-uri ci faceshot-uri de le zbura din mufa!!
Atatea momente wow si memorabile sunt in joc că chiar ii compătimesc pe gamer-ii care sunt încăpățânați si nu vor sa joace jocul dar totusi nu e pierderea mea așa ca pana la urmă e alegerea fiecaruia să facă si sa creadă ce vrea!

P.S. ce vanzari au pana acum la joc, sunt ok? Eu unul sper sa aibe incasari foarte bune căci jocul e foarte finisat si merita lucrul asta. Eu nu păstrez prea multe jocuri, l-am luat second hand si l-am vandut dupa ce l-am jucat dar când va scadea pretul sa nu imi omoare buzunarul am sa cumpăr din nou jocul sa il joc si pe PS5 si sa sustin si eu developerii cu cat pot!
Am cumparat remake-uri la jocuri vechi si de 20 de ani pe care initial le-am jucat pe PC gratuit/piratate ca altfel pe vremea aia nici nu aveai cum sa pui mana pe ele, le-am cumpărat cu gândul ca chiar daca nu le joc din nou vreau eu sa dau niste banuti oamenilor ce le-au facut , pentru bucuriile si memorile bune ce mi le-au lasat si creat merită! Destul de recent am cumpărat si jucat Outcast Second Contact, what a blast from the past!!