Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Why so serious ?
Asta e doar parerea ta si tu stii exact ce-ti place si este ok ca ne plac lucruri diferite.
Din punctul meu de vedere, God of War a aratat slabut rau day 1, cu foarte putine momente in care stralucea, pe langa Kratos (si personajele principale) si particulele. In rest, oriunde te uitai, vedeai geometrie putina, cu putine poligoane, texturi de rezolutie mica si intinse, samd.
La Days Gone a fost o problema de optimizare, pentru ca pe Pro nu erau problemele alea. Dar stiam/credeam ca s-au rezolvat in mare parte, pe base PS4.
Also, nu poti compara cum arata un joc in miscare, la 50km/h, cand totul trebuie sa fie blur si texture streaming-ul, cel putin momentan, trage totul in jos, cu un joc in care te misti cu omu, la 2-3km/h, unde texture streaming-ul n-ar trebui sa fie o problema.
Si da, asta este un AC cu samurai. Daca era literally AC cu samurai, era mega criticat pentru multe chestii ce tin de grafica, dar nefiind vorba de un joc Ubisoft, este laudat pentru aceleasi lucruri pentru care e criticat un joc Ubisoft (vezi cazul Spider-man).
Oricum, sper sa-mi ajunga precomanda vineri, ca sa ma pot bucura de el in weekend si sa-mi creez o parere proprie bazata pe jocul efectiv