Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
17-07-2020 09:27 #4002 SP
Member
Oare știe cineva de ce unele lansării apar pe rafturi, iar altele sunt "exclusiv online"?
De exemplu la TLOU2, Death Stranding și altele în trecut erau pe rafturile magazinelor din țară MG și Altex în ziua lansarii (Mai greu Special Editions că erau limitate cu rezervări). Dar altele, cum e și Ghost of Tsushima e în stoc dar exclusiv online?
Este o problemă cu furnizorul? Gen livrează prea aproape de ziua lansării și nu ajunge decât în depozit la București, iar angajații nu au timp să le pună pe raft așa că mai bine își pun faza cu "exclusiv online", numai să vândă și să nu stea în depozit?
Apoi mai sunt și tot felul de teorii ale conspirației care spun că dacă un joc a fost dat la vânzare mai repede, Retailerul primește un fel de ban iar livrarile la un nou produs se fac cu întârziere și în nr. mai limitat, așa că nu au destule să pună pe rafturi în magazinele din țară. Ultimul joc care îmi amintesc e TLOU2, care a fost vândut mai repede de ziua lansării în mai multe orașe și putea să îți "rezervi cu livrare în același zi" direct de pe site.
Știe cineva mai multe detalii?
Din câte am observat mulți care și-au comandat nu vor primi azi Ghost of Tsushima (mai ales CE). Eu nu am făcut nici o precomandă că m-am învățat cu ele la noi în RO (ziua lansării nu înseamnă că o să și joci jocul), dar speram să pot cumpăra de pe raft ca TLOU2 acum o lună și alte jocuri în trecut. Well surprise!
Sincer, sunt și eu un colecționar modest de jocuri fizice dar după multe țepe mi-a propus că o dată cu ps5 voi trece digital, oricât de greu e să accept că asta e lumea spre care ne îndreptăm. Speram totuși că fiind ultimul exclusiv de anvergură pe ps4, voi putea cumpăra fizic... nu cred că va fi cazul.
Dacă știe cineva totuși când vor fi pe rafturi, aș aprecia un feedback. Aș mai aștepta o zi dacă tot am pierdut bonusurile de pe ps store.