@pac86 - toate jocurile sunt opere de arta - GoT included.
Pe mine deja ma cam plictiseste si aseara dupa ~3h de joc, l-am inchis si m-am pus la un serial.
Encounters-urile de pe harta devin chiar obositoare (am avut ieri 3 unu dupa altu, efectiv la 10m de unu a inceput altu si tot asa, totul in aproximativ 3 minute) iar combatul in camps, odata descoperit, este un fel de fac fest - efectiv un haos de nedescris in care nu stii care inamic (din aia 5 care te-au inconjurat) te ataca si ce stil sa folosesti, cand sa dai dodge sau block sau attack - iar cand dai sa schimbi stilul de lupta, normal ca nu se pune pauza sau un slow motion mai intens, e doar putin mai incet si aia te pot lovi fara nicio jena.
Iar misiunea de la forge, cand trebe sa o aperi de cateva valuri de inamici mi s-a parut absolut cretina, pentru ca intrau aia in cladire, unde efectiv nu poti avea combat cu camera asta infecta in care nu vezi nimic, mai erau si cainii in ecuatie pe care nici nu-i vedeai pentru ca sunt inchisi la culoare (probabil chiar negru), 2-3 inamici langa pereti si aia a fost - ajungi sa dai cu sabia in aer in timp ce aia lovesc al naibi de precis.
Da, arata bine, frumos, colorat, are multa vegetatie, combat interesant si...cam atat?
Povestea mi se pare de umplutura si mai misto sunt misiunile secundare (de fapt tot principale pentru ca au acelasi scop), dar la un moment dat nici nu mai stiam ce trebuie sa fac dupa ce luam misiunea, stiam doar ca trebuie sa merg in punctul X si sa salvez pe cineva dupa ce-i omor pe toti.
Iar cand ii vezi pe aia 20-50 de oameni carora le e frica sa intre intr-un camp, ca sa nu fie macelariti, dar de fapt te duci tu singur si cureti campul fara ajutor