Eu l-as compara mai degrabă cu The Witcher 3 nu cu AC. Mi-as dorii in noul AC macar un 50% din combatul lui GOT
la partea de sunet in stealth nu am sesizat să lipsească, oricum nu prea am mers pe stealth pana acum.
Nici eu nu zic 10 asta e clar, sunt și diverse minusuri dar cu care te obișnuiești până la urmă:
- camera de multe ori destul de haotică, se mai putea lucra
- mișcările NPC-urilor care te însoțesc in misiuni sunt de cele mai multe ori penibile, sunt momente când efectiv aleargă pe loc [emoji23]
- sistemul de parry nu este sută la sută pus la punct, sunt momente când apăs și parca efectiv nu face comanda (ar trebui ceva lecții luate de la From Software pe partea asta --DS, Sekiro). Bănuiesc că are legătură cu camera haotică uneori
- problema de care se știe cu vorbiți in japoneză și subtitrare in engleza, dar nu pot sa zic că mă deranjează așa tare
- sper că nu fac spoiler dar frate, Jin tânăr, la început când discuta cu unchiul sau arata pur și simplu grotesc, cu un cap patrat destul de matur ca sa zic așa și care pur și simplu nu se potrivește cu corpul unui copil care pare mult prea pitic fata de față [emoji23]
- fiind un open world mai sunt anumite scăpări cu momente când pur și simplu mai ramai agățat pe stânci, când ești urcat pe corturi și încerci să tragi cu arcul de cele mai multe ori aluneci pur și simplu in fața și de cele mai multe ori ești văzut sau greșești ținta

Oricum in ciuda acestor minusuri, sunt multe alte plusuri care compensează din punctul meu de vedere, este un joc superb care merită cumpărat și jucat și sper că cei de la SP să aibă vânzări foarte bune, să corecteze anumite aspecte și să ne aducă un GoT 2 și cu grafica arătată la E3 sper pe PS5... nu 6!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro