Death Stranding a fost diferit complet, un joc aparte, care nu credeam ca o sa-mi placa dar mi s-a parut mult mai bun decat ma asteptam. Also, a fost primul joc Kojima jucat mai mult de 4-5h si chiar terminat si cred ca m-as intoarce oricand in el cu placere - probabil o voi face pe PS5 daca va primi ceva update.

Revenind la GoT, eu nu am nimic in special cu jocul, ba chiar mi se pare peste medie si este fun, sunt momente cand nu ma pot dezlipi de el, dar si momente cand ma plictiseste teribil si prefer sa fac altceva.

Cea mai mare problema a mea cu jocul, ca sa fiu sincer, este faptul ca inafara de combat si poate uneori, directia artistica, jocul este mediocru at least. Este mare, plictisitor, lumea aia e goala, drumurile sunt lungi si repetitive (in sensul ca stii ca din punctul x in punctul y intalnesti 2-3 patrule cu care te bati, eventual vreo vulpe sau vreun papagal - ceea ce este ok, dar dupa primele 30 identice, incepe sa devina plictisitor), cateva interioare de cladiri recilate (nu stiu daca sunt 5 diferite puse in sute de case) si multe alte lucruri care ma deranjeaza in timp ce joc si ca, repet, daca era efectiv acelasi joc, dar lansat de Ubisoft cu numele Assassins Creed Samurai, lua nota 7, nu 9.

Also, in video de mai sus (si asta mi s-a parut culmea) a mai fost o faza "tare".
Cand zice ca personajul lasa mana in jos si pare ca mangaie iarba inalta, ceea ce este un gest bla bla bla, fenomenal, bla bla bla, cand a facut AC in Origins asta nu s-a spus decat ca "uite bah, au copiat de la Gladiatorul" Totul tine de perceptie si de favozirarea platformei de suflet (probabil).

Nu sunt hater, imi place un joc bun indiferent de platforma si consider ca exclusivele Sony sunt la un alt nivel fata de competitie, dar asta chiar nu este wow si desi pornesc fiecare sesiune cu gandul sa ma distrez, ajung sa ma deranjeze cele mai mici probleme care-mi strica imersiunea si pacerea de a juca - gen ma omoara cineva in combat pentru ca nu am reusit sa-l vad, fiind langa perete intr-o cladire, sau (asta e noua, intalnita aseara) dau stand-off cu niste inamici, care in secventa cand trebuie sa tin apasat pe este in spatele unui copac/boschete mare si nu vad cand vine spre mine astfel ca nu pot elibera butonul si pierd stand-off-ul.