Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Member
O sa incerc sa nu ma intind prea mult pentru ca nu mi sta in caracter si sa punctez cateva lucruri din perspectiva mea. In primul rand cred ca tine si de mind set ul cu care intri intr un joc, la death stranding ma asteptam la weirdness, sunt fan kojima, dar in rest eram complet orb, nimeni nu stia ce este acest "strand game" cum a fost numit de kojima, eh, eu unul m am bucurat extraordinar de mult de el, cu bune, cu rele, toate acele hike uri erau experiente inedite in care pur si simplu ma deconectam de la tot, era un joc in care intram si eram linistit, si acolo erau acele bt uri care te apostau mai ceva ca in ferentari, totusi am inteles ca face parte din experienta si atunci cand puteam le evitam, cred ca aici incerc sa fac o paralela cu the random encounters din ghost, nici mie nu mi se pare lumea extraordinar de intricata si totusi este mult mai organica ca intr un assassin's creed, faci un random encounter , salvezi un satean, iti zice de un zvon, deblochezi un quest nou, parca totusi curge mai bine, in AC eu unul alergam ca bezmeticul de la ? la ? incercand sa curat fiecare zona, quest urile erau mai mult sau mai putin ok. Legat de comparatia asta cu AC, cred ca este vazut atat de bine Ghost si pentru faptul ca este ip nou, da , imprumuta multe mecanici, fura de peste tot, dar ansamblul are un vibe inedit, in cealalta parte AC ul este blestemat de existenta predecesorilor, si asteptarilor de la titlu la titlu, e imposibil sa nu fi putin biased, din nou, o zic din perspectiva unui devorator de jocuri , nu unui reviewer, asa privesc eu situatia. Am spus si mai sus, minusuri are, de la lip sync oribil chiar si in engleza cateodata, la camera f up, aseara mi s a parut ca efectiv nu mai mergea butonul de parry si faceam parry simplu fara counter, ori muscam din arma inamica, totusi, I love it, nu e o corvoada sa ma joc, astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de gaming, cumva are exact vibe ul pe care ar trebui sa il aiba un joc cu samurai si asta ma multumeste nespus.
---------- Post added 21-07-2020 at 13:11 ----------
Also, daca vrea cineva bonusul de precomanda la Ghost of Tsushima puteti sa mi dati un pm, am anulat comanda de la emag dar au decis ca inca merit codul.