Quote Originally Posted by Syni View Post
Acolo în locația aia menționată de tine, e foarte ușor fără supărare.
Intr-o lume ideala, faceam totul pe stealth, dar e cam greu aici din cauza jocului, astfel ca am fost nevoit sa schimb abordarea.

Nu am nicio armura upgradata la maxim, poate pt ca nu-mi dau destul interesul sa fac asta, sau poate pentru ca incerc sa fac o balanta intre misiuni secundare, alergat prin padure dupa crengi, cautat loot prin camere intunecate (care nu iese in evidenta in niciun fel si nici nu am vazut sa existe optiune pentru asta) si misiuni principale.

Si da, jocul cand functioneaza asa cum ar trebui, este un deliciu, mai ales in combat.

Si o alta chestie care nu-mi place, este chestia asta cu schimbat intre stances, side weapon sau special whatever (kunai, smoke bombs). Efectiv ma incurc in butoane uneori, in combat si sa stau sa gandesc ca trebuie sa apas R2 + sageti/face buttons ca sa schimb intre stances si diversele special skills, dar sa apas L2 si sageti ca sa schimb intre side weapons, dar si L2 si face buttons ca sa schimb intre diferitele tipuri de munitie. Toate astea in timp ce, teoretic, stick-ul din stanga este folosit pt miscare, ca sa nu te capaceasca aia, L1 pentru block cand trag arcasii in tine, iar mana din dreapta o folosesti ca sa ataci daca este cazul.

Also, o alta parte frustranta este sistemul de catarat, dar mai ales grapling hook-ul, care, pe langa locatiile prestabilite (cele cu sfoara infasurata) se poate folosi in multe alte locatii unde trebuie sa sari si sa te uiti in sus ca sa vezi daca se activeaza R2. Iar asta e pe ghichite.

Iar daca nu te uiti spre ceva obiect care se poate activa, el nu exista in joc. La fel ca la loot. Daca cumva esti orientat cu camera putin mai sus decat este obiectul pe care l-ai vazut si ai vazut ca poti apasa R2 pentru loot, esti literally langa el, apesi pe buton si nimic...pana nu misti camera.