Pai vezi ca te contrazici si de la asta a pornit toata discutia.
Quote Originally Posted by Cristy View Post
...eu voi putea juca acelasi jocuri pe PC la detalii, rezolutii mai bune...
Si bottom line e ca nu poti. Cel putin nu in aceiasi bani, nici macar dublu sau triplu. As zice ca si de 4x mai mult, decat costa un One X acum (mai ales daca luam in calcul editia cu Cyberpunk la 13 mil) si tot nu vei putea rula jocurile care ruleaza pe One X la 4k cu 30fps, la detalii si rezolutii mai bune.

Inteleg cum e pentru tine, care probabil deja ai un PC potent, dar nu trebuie sa luam in considerare faptul ca nu toti au 4k TV acasa, pentru ca asta este ideea. Xbox One X si Series X ruleaza jocuri la 4k si daca nu ai monitor 4K, nu e nevoie sa faci update, desigur, dar asta nu inseamna ca nu e consola capabila sa ruleze jocul la rezolutia aia.

Nu am nimic cu PC gamersii (poate doar cu atitudinea unora de superioritate), am fost si eu atatia ani si fratele meu inca este - dar nu prea exista grad de comparatie dpdv financiar intre o consola si un PC, chiar daca includem Switch in ecuatie.

Also, sa nu crezi ca jocurile se vor scumpi cu 10$ doar pe console. O vor face peste tot, dar pe PC le vor vinde mereu mai ieftin din cauza piratarii (alea fizice, alea digitale vor avea acelasi pret day 1, care va creste in toate partile la fel), nu pentru ca nu vor ei profit mai mare.
In continuare se pirateaza masiv pe PC si am cativa prieteni care au super PC-uri dar nu au nici macar Windows cu licenta (si ma refer ca nu au vrut sa dea nici macar 15 lei pe windows la eMag lunile trecute sau cand a fost la banii aia, daca il au piratat si le merge bine).

Si again, eu nu spun ca un PC decent, facut cu cap, pe care poti juca in 1080p cu medium details nu este bun (cam asta am si eu in plan sa-mi fac anul asta cu un 1060, pentru cateva jocuri tycoon si cu o investitie minima) - eu doar spun ca ce ai zis tu este complet fals (sau este adevarat doar daca compari cu Xbox One sau One S care duce majoritatea jocurilor in 900p ) si nu o spun cu rautate ci cu realism