Quote Originally Posted by Reaper View Post
Homosexualii, lesbiencele si bisexualii au existat dintotdeauna, in toata istoria, in orice civilizatie si cultura, indiferent ca se iubeau fatis sau discret. Chiar si la vikingi a existat homosexualitatea. Asta e istoria reala, iar producatorii incearca sa o redea fidel in jocuri.
Iar la greci homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea erau ceva firesti, inclusiv peredastria- relatie dintre un barbat adult si un adolescent , dar pe care nu o vedem in joc pe motiv ca legislatia globala interzice practicarea pedofiliei chiar si in jocuri .Ca este o anomalie psihica si naturala pe care o intalnim si la animale, asta este, pentru ca pana la urma evolutia a facut viata in asa fel incat ca doar un mascul si o femela sa poata sa se reproduca. Dar nu inseamna ca ar trebui sa-i persecutam. Fiecare e liber sa traiasca cum vrea si sa iubeasca orice persoana adulta cu discernamant atata timp cat exista o iubire reciproca si cu consimtamant, fara abuzuri.
Este ceva firesc spui tu, apoi afirmi ca este o anomalie psihica. Nu sunt opuse ca inteles cele 2 cuvinte ?
Nu trebuie sa-i persecutam spui tu. Cine si mai exact cum ii persecuta ?
Prin abuz te gandesti doar la infractiuni de natura fizica ? Ce discernamant are o persoana cu tulburari interioare ?

Si ca sa nu fiu numai off topic (oricum nu inteleg cum se ajunge mereu la gay, sunt prezenti in joc ?): mi se pare plictisitor universul si lumea, gameplay tot pe acolo, deci ma astept sa fie si acesta mai slab ca origins.