Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Consoles brands VS Game makers
-
Senior Member
mda, se vede ca NU ati inteles nimic. eu nu promovam pirateria in postul acela, ci spuneam ca ea este benefica acelor consumatori care altfel nu au nici o alta sansa de a fi siguri pe achizitia lor si ca este un rau care va exista atit timp cit sistemul actual de vanzare/distributie nu se va schimba. in consecinta, ideea de a cumpara mai multe jocuri nu va duce invariabil la scaderea pirateriei si nici la cresterea calitatii jocurilor ci la cresterea numarului de titluri produse anual. de fapt, daca va uitati putin in urma cam asta s-a intimplat de-a lungul timpului. practic, ideea e sa se schimbe procesul de distributie a jocurilor pentru a fi echitabil si pentru consumatori, caz in care pirateria ar scadea fff mult. daca lumea ar plati numai pentru ceea ce se joaca, nu si pentru tot bull****u care ne e acum impins pe git pe post de jocuri AAA, atunci pirateria ar scadea fara nici o alta cheltuiala din partea producatorilor sau a statului iar banii s-ar duce pe produse de calitate. ma rog, mi se pare curios faptul ca nu ati inteles ce am vrut sa zic si si mai curios mi se pare faptul ca nu va doriti un sistem care sa combata toate problemele astea.
ffocus, nu, doamne fereste, nu despre asta vorbeam. cum ar fi sa primesti discul gratis acasa sau contra unei sume modice? il bagi in consola si ai intro sau primul capitol din singleplayer gratis si 2 harti din 10 in multiplayer iarasi gratis (sau toate hartile gratis timp de X zile). incepi sa joci si ajungi la capitolul 2. vrei sa-l joci? ok, platesti. ajungi la cap 3. vrei sa-l joci? ok platesti. bineinteles ca ar trebui sa ai din prima optiunea cumpararii/deblocarii tuturor capitolelor. la fel si in mp. sa zicem ca joci cele 10 harti 2 zile. vrei sa joci in continuare platesti pentru ele. e importanta si diviziunea asta pentru ca unii cumpara un joc exclusiv pentru multiplayer si nu sunt interesati de single. de ce sa plateasca pentru el? sau poate e invers. si acum, ca sa inteleg si eu, tie ti se pare MAI ECHITABILA o modalitate prin care platesti 50EUR o singura data si descoperi pe parcurs ce si cum? iti dau un exemplu. Cod4 cu al sau single fff scurt. nu era mai bine sa poti cumpara numai partea de multiplayer? da, cine isi dorea cu adevarat debloca si partea de single, insa sunt sigur ca ar fi fost fff multi care ar fi preferat sa plateasca numai pentru multi. iti dau si un exemplu pe invers. pe mine nu m-a impresionat deloc partea de multi din Uncharted 2 si mi-as fi dorit sa am posibilitatea sa cumpar numai partea de singleplayer, dar nu, va trebui sa platesc pentru tot, chiar daca nu voi juca multi deloc. si cazuri mai sunt o groaza, de la jocuri care se lanseaza fara demo, pina la probleme de ordin tehnic (jocuri optimizate prost pentru anumite platforme sau cu buguri). sper ca de data asta ati inteles ce am vrut sa spun si de ce consider ca schimbarea sistemul de distributie ar fi unul benefic si pentru consumator si pentru producator.
PS ginditi-va la ceva asemanator iTunes vs CD. cumperi numai melodiile care iti plac. nu esti nevoit sa cumperi tot albumul pentru 2 melodii si daca iTunes functioneaza, nu vad de ce un sistem similar, aplicat jocurilor, nu ar putea sa functioneze.