Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
@Svart - wow, sa spui "caracterele sunt superficial creionate si nememorabile" in aceiasi propozitie cu TLOU2, iar asta dupa ce ai jucat doar cateva ore din joc si totusi sa consideri GoT GOTY (personal), ceea ce implica si povestea si personajele ... just...wow...
Dar daca e sa discutam despre TLOU2, o facem pe thread-ul propriu.

Revenind la joc, am urcat rapid un filmulet cu 5 situatii "speciale" din cele ~3h de joaca de aseara, in care se vede super AI-ul, faza cu calul (unde ambele dati se vede clar ca nu am apasat pe nimic si el nu a facut nicio animatie) si faza cu stand-off.
Pai eu am vazut tot restul povestii pe youtube, deci nu vorbesc din auzite.
Si nu compara un joc story-driven ca TLOU cu un open world, povestea cantareste mai greu in prima categorie. Nu inteleg ce te miri ca imi place mai mult o poveste cu samurai decat varza fara substanta si cu pretentii din TLOU. Te deranjeaza ca e GOTY pentru mine, sau care e problema ta? In genul asta de joc sunt mult mai multe mecanici si elemente care conteaza mai mult decat story-ul. Dark Souls e seria mea favorita all time, si acolo nici macar nu e un story propriu-zis, lore-ul il descoperi treptat prin dialoguri cu NPC-urile sau descrieri ale itemelor. Crezi ca asta il face un joc slab, sau ce? Eu mi-am argumentat toate opiniile, tu vad ca devii agresiv de cate ori pomenesc de Last Of Us. Nu e competitie, pot sa iti placa ambele, doar unul, oricare, sau nici unul.
Dar deviem discutia, si nu merita, eu o sa o las asa.