Nu ma deranjeaza cat de putin faptul ca tu sau altii 100 de oameni considera jocul asta 10/10, dar nu inteleg de ce nu zic acelasi lucru si de Assassins Creed - pentru ca este acelasi joc.

Referitor la TLOU2, nu mai zic nimic. E bine ca ai vazut povestea pe youtube. Era bine daca faceai si un review, ceva. Nu de alta, dar poate ma las de cumparat jocuri si joc totul pe youtube. Mai un skip, mai un low quality video si gata 3/10 pt orice joc.

Si da. E genul de joc in care alte mecanici conteaza mai mult decat povestea, dar toate alea au probleme. Si nu stau sa vanez probleme, doar le observ, nu le ignor.
Stiu ce inseamna joc care sa-ti placa in ciuda problemelor, dar asta nu este, cel putin pentru mine, jocul ala.

Cat de argumentat toate opiniile (desi aici e vorba de o simpla discutie libera in care ne putem contrazicem cat timp venim cu argumente fezabile - nu “am jucat eu pe youtube si stiu mai bine”) consider ca si eu argumentez si arat mult prea multe probleme pe care jocul asta le are si dovedesc oricui ca este un joc mediocru, o simpla clona de AC facuta mai prost, mai repetitiv, mai fad, dar cu combat mai interesant uneori.
Dar nu incerc sa schimb nicio parere. Ci doar sa inteleg de ce baleste lumea la jocul asta, cand blameaza AC-uri. That is all.

LE: si nu devin agresiv cand tu sau cineva spune ca TLOU2 e o mizerie. Ci cand spune cineva ca a jucat jocu pe youtube si i s-a parut o mizerie.