Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Why so serious ?
Am inteles foarte bine, dar in Seattle ajungi in 2h. E ca si cum ai juca RDR2 2h si zici ca e nasol, desi nu ai plecat din regiunea cu zapada. Si culmea, stiu mai multi oameni decat as fi vrut care au zis fix asta despre RDR2 fara sa fi iesit din regiunea respectiva.
Si nu e vorba de buguri de la lansare (desi e vorba de versiunea 1.04 si acum 10.5, deci nu 1.0 unde se mai accepta niste buguri), e vorba de 5 situatii aiurea intalnite in 3h de joaca aseara, asta dupa peste 15-20h de joc efectiv, in care am intalnit situatii asemanatoare sau mai grave, de zeci de ori.
Si nu e vorba ca mi se par AC-urile peste asta, ci ca mi se pare ca este acelasi joc, dar cu mai multe probleme tehnice, de animatii, grafica samd. Si daca jocurile alea sunt blamate si primesc note de 6-7, nu inteleg cum asta, cu atatea probleme, primeste 9 si 10.
Si asta este doar ipocrizie, pt ca sunt sigur ca daca nu era exclusiv sony, ar fi primit fix aceleasi note si asta.
Vezi exemplul Spider-man care nu a fost criticat pentru deblocat turnuri, desi far cry si AC-urile au fost mega blamate de au fost nevoite sa renunte la mecanicile alea.