Quote Originally Posted by Taw View Post
Sunt de acord cu Monky, daca nici acum nu ne dam seama daca un joc nu merita sau nu...atunci ce sa mai zicem de anii '90 cand nu existau atate reviste/site-uri de profil.
Dupa parerea mea producatorii s-au obisnuit la castiguri prea mari in ultimul timp.Titluri proaste, bani multi.
Sony sa nu se mai planga atata, ca n-a ieftinit niciodata PS3-ul, iar PSN-ul e la pamant.

@darkie
Steam-ul a fost si va fi lipsit de bun simt, nu am asteptari de la el.Cat despre retail-uri, tendinta e sa se mearga pe online si cred ca e mai bine asa.La mine putrezesc carcasele de jocuri prin rafturi degeaba.M-am uitat de cateva ori la poze, carticele, dar dupa scurt timp mi s-a luat, ma intereseaza doar content-ul.
PS3ul a costat 600$ la lansare, iar acum costa 400$ deci s-a ieftinit destul. De ce consideri PSn la pamant? Am vazut mai multe persoane care au aceasta parere si as vrea sa stiu de ce

Preturile jocurilor sunt destul de OK, totusi ar putea scadea putin. Activision si-au aratat foamea de bani cand au stabilit pretul pentru MW2 in UK( 55lire=80-90$). Ar fi facut profit si daca ar fi vandut jocul la 30lire, avand in vedere cat de asteptat e.