Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Member
Nu s-a atacat nimeni. Este normal ca sunt gusturi diferite, dar totuși asta nu este un joc de 6,5-7. La sistemul de notare din ziua de azi când zici de 6,5 te referi la in joc unde mori de plictiseala, cu o grafica și animații de 2 lei. Pe mine ma lasă rece faptul ca nu pot tăia iarba, sau ca nu ma dau cu capul de copaci atunci când sunt călare, in viteza, intr-un open world. Sigur, probabil in noul AC o sa avem și lucruri din astea, pe lângă multe alte umpluturi ca in jocurile anterioare. Îmi pare rău ca tot aduc in discuție AC dar nu prea am ce sa aduc ca și comparație dintre jocurile mai recente open world. La ce vegetație are jocul asta, dacă mai băgau și umbre dinamice pe iarba, frunze, sunt sigur ca nici pe PS5 nu era jucabil într-un framerate decent, nu mai zic de PS4 vanilla
Eu îl notez cu un 8,5 la fel ca și pe TLOU 2 , și clar nu este un joc de 10, nu exista de 10 din punctul meu de vedere (sigur, la momentul când am jucat Gothic îi dădeam 10 [emoji2]), un joc in care m-am simțit bine, destule momente faine, o să îl platinez (al doilea după God of War) fiindcă mă simt foarte bine jucandu-l.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro