Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Member

Originally Posted by
Syni
Ai dreptate cu lock-ul. Într-adevăr într-un open world era foarte dificil și te încurcai și mai mult în butoane. Nu am zis că, combatul e slab. E puțin mai slab in comparație cu Dark Souls, Blooodborne, Sekiro care sunt top din punctul meu de vedere, aici mai "sare" frame-uri ca să zic așa, înțelegi tu, asemanator cu Nioh. Și pentru mine preferatele mele sunt Bloodborne, DS3, Sekiro, Nioh. La Sekiro, am stat la ultimul boss 3 luni [emoji23], dar și satisfacția când l-am terminat a fost fantastică. De aceea și faptul că aseară am luat-o pe coaja o ora de la ultimul ronin din questul ăla mythic (probabil oboseala fiindcă nu e foarte greu) nu ma deranjat deloc, nici nu am vrut sa scad dificultatea așa cum în jocurile menționate mai sus as fi vrut sa fi putut să o fac in unele momente [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nu stiu ce sa zic de Sekiro, eu l-am abandonat la Guardian Ape, am ceva probleme cu ea la faza a doua. O bat daca ma tin de ea, nu e problema, dar cand ma gandesc ca urmeaza Father Owl si la final Ishina ma apuca depresiile. Nu am atata timp si rabdare de investit intr-un joc, si aparent nici skillul nu ma ajuta indeajuns 
Dar e ok, nu toate jocurile sunt pentru toata lumea.