Quote Originally Posted by Syni View Post
Ai dreptate cu lock-ul. Într-adevăr într-un open world era foarte dificil și te încurcai și mai mult în butoane. Nu am zis că, combatul e slab. E puțin mai slab in comparație cu Dark Souls, Blooodborne, Sekiro care sunt top din punctul meu de vedere, aici mai "sare" frame-uri ca să zic așa, înțelegi tu, asemanator cu Nioh. Și pentru mine preferatele mele sunt Bloodborne, DS3, Sekiro, Nioh. La Sekiro, am stat la ultimul boss 3 luni [emoji23], dar și satisfacția când l-am terminat a fost fantastică. De aceea și faptul că aseară am luat-o pe coaja o ora de la ultimul ronin din questul ăla mythic (probabil oboseala fiindcă nu e foarte greu) nu ma deranjat deloc, nici nu am vrut sa scad dificultatea așa cum în jocurile menționate mai sus as fi vrut sa fi putut să o fac in unele momente [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nu stiu ce sa zic de Sekiro, eu l-am abandonat la Guardian Ape, am ceva probleme cu ea la faza a doua. O bat daca ma tin de ea, nu e problema, dar cand ma gandesc ca urmeaza Father Owl si la final Ishina ma apuca depresiile. Nu am atata timp si rabdare de investit intr-un joc, si aparent nici skillul nu ma ajuta indeajuns
Dar e ok, nu toate jocurile sunt pentru toata lumea.