@razvanrazy: pai hai sa le luam pe rand:

1. gameplay-ul la acest joc a fost prezentat pe o consola PS5, lucru care inca nu l-am vazut in vreo conferinta de la Xbox pe a lor XSX anul asta.

2. gameplay-ul are Ray Tracing, lucru care inca nu l-am vazut in vreo conferinta de la Xbox anul asta, trailerele CGI nu se pun la socoteala.

3. gameplay-ul asta penibil cum spui tu... a fost cu mult peste tot ce au aratat Xbox anul asta. din pacate...

4. jocul e 3rd party, de la un studio mic care probabil nu are multa experienta dar inca mai au timp sa-l finiseze si sa repare eventuale bug-uri pana la lansare. chiar a spus gagiul ala la inceput: "please keep in mind that the game it's still a Work in Progress".

5. au anuntat inca de la inceput ca e Hack and Slash - RPG, deci clar ca nu au avut intentia sa vina cu ceva WOW, Mind Blowing care sa ne dea pe spate. si nici sa concureze cu TLOU2, AC Valhalla sau Cyberpunk 2077 pt GOTY 2020.

6. asa cum tie iti place sa observi fiecare detaliu si sa analizezi fiecare miscare si loc din incapere mie imi place sa vad imaginea de ansamblu. pot sa trec cu vederea lucrurile astea marunte daca per total jocul arata bine, imi plac caractere si armele si povestea e interesanta.

7. btw: daca jocul asta a fost "facut pe genunchi in 6 luni", Halo Infinite (1st party la care se lucreaza de 5 ani si cu buget de $500 mil) in cate luni a fost facut defapt si unde!?!