reach nu visibility ... probabil pentru ca kinderii vor sa se joace si nu toti au PC/laptop .. pe telefon/tableta era perfect (de imperfect, probabil de aia au deblocat compatibilitatea cu controlere de PS4/Xbone)

oricum ... Apple represzinta bazele unui monopol prin definitie, apple store nu e disponibil pe nici o alta platforma in afara de apple compania fiind ea insasi un ecosistem ... cu alte cuvinte .. un monopol, insa aici se termina legatura cu monopul pentru ca este limitat la produsele pe care le vinde, insa ce nu intelege Epic este ca exista alegerea sa nu cumperi produse Apple, asta este argumentul suprem anti-monopol, ei nu detin majoritatea in piata (avand doar 27 % ... ceea ce e nimic comparativ cu Android .. ca sistem de operare, faptul ca astia 27% sunt capturati de o companie care ofera cateva modele de terminale mobile este ingrijorator .. insa nu putem vorbi despre monopol )

Daca insa Apple si Google se inteleg sa ceara ambii 30% ... ehh atunci vorbim despre probleme mari (si culmea nu trebuie sa se inteleaga .. e de ajuns sa se copieze unii pe altii) in aceasta situatie trebuie sa intervina statul prin "regulations", insa "regulations" sunt anti-market ... in teorie daca compania A cere 50 % din cost companiei B, compania B va inova, va cauta concurentul lui A, in asa fel incat sa poata sa isi vand produsele fara A, sau alte companii C, D .. etc vor intra pe piata pentru ca este foarte "profitabila", insa daca statul ii impune lui A sa ceara doar 20%, atunci B nu va fi nevoit sa inoveze pentru perioada in care cei 20% nu vor reprezenta un cost prea "steep" probabil enorm de multa vreme, costul de 20 % va fi diluat in costul produsului si utilizatorul final va fi cel care "plateste"