Am jucat acum prima misiune, aia de au tot aratat-o anii trecuti, pentru ca nu am timp de mai mult si...

E aiurea rau tranzitia dintre cadre (nu ma refer la cinematics care cel putin pe base PS4 este super comprimat) si incarca texturile dupa fiecare tranzitie si se vede aiurea pt 1-2s.

Ca si control...e destul de greoi.

Initial jucam cu Thor si are o pauza dubios la fiecare lovitura, ceva de cateva ms gen stutter, care nu-mi place. Iar cand arunca ciocanul, nu este la fel de natural ca in God of War nici aruncarea si nici revenirea si am patit sa apas pe L2 imediat ca sa vina inapoi si sa nu vina sau cand vine mi se pare ciudat ca loveste inamici chiar daca nu sunt pe traiectorie.

Urmeaza Iron Man unde nu au nimerit controlul bun pentru zburat (Anthem ii da clasa sincer la partea asta), iar combatul cu el este ciudat rau de tot. In primul rand, cand suntem in combat nu putem sa zburam, doar sa facem hoover, deci nu putem sa ne invartim in jurul lor in viteza si sa venim sa pocnim pe cineva si sa plecam, samd, iar armele noastre, laser si ce mai are, au damage foarte mic impotriva inamicilor obisnuiti, iar cand ii pocnesti, avem acelasi stutter ca si la Thor - mega enervant.

Urmeaza Hulk (cu care cand jucam scade simtitor fps-ul), care se controleaza/manevreaza greoi, dar cred ca este asa intentionat, dar enervant si caruia ii lipseste un buton de alergat (sau poate ca exista dar nu l-am gasit eu), dar destul de misto overall partea cu el dpdv actiune si ce se intampla pe ecran.

Dupa care il controlam putin pe Captain America, care are niste miscari mai fluide, dar la fel, acelasi stutter la pocnit inamici, iar aici se simte cel mai nasol AI-ul inamicilor care efectiv stau langa tine si astepta sa termine celalalt de atacat.

Iar mai apoi jucam putin cu Black Widow, care incepe cu un quick time event destul de misto dpdv grafic, dar acele button prompts mi se pare ca tin putin cam mult pe ecran - urmeaza o secventa de bataie mega scriptata si cu prea multe momente in care nu o controlam ci doar ne uitam la un dans interesant, ceva ce se vrea a fi boss fight gen DS/BB, bazat pe normal si high attack + dodge dar mult mai light si mai limitat.

Exact cum ziceam. Prima misiune este destul de misto realizata, cu actiune si schimbare intre personaje si daca ar fi tot jocul asta (ceea ce nu este cazul) ar fi destul de epic, sa fie doar SP si/sau co-op pe story.
Cu siguranta jocul asa a fost gandit initial si dupa ce si-au dat seama ca nu pot face prea multi bani in timp, au schimbat formula si a ramas doar prima misiune, probabil pe care au si facut-o initial si cu care au fost in toate prezentarile interne, la investitori, samd.

Sincer, imi e groaza sa vad cum va rula jocu asta pe base Xbox One/S. Pe base PS4 e dezastru si arata destul de nasol dpdv texturi ff mici si intinse, dar macar avem geometrie la greu