Apple are ceva ce Google nu are .. domina ~ 30% din piața cu un număr limitat de device-uri pentru ca oferă userului ceea ce userul vrea, dar nu știe ca vrea (ca sa citim fondatorul companiei) deci in statutul lor fundamental Apple se comporta ca un monopol, dacă ei consideră ca ceva e toxic ... nu il accepta pe platforma lor, asta i-a făcut ceea ce sunt in ziua de azi.

Ce vrea Epic sa faca, să capitalizeze pe spatele Apple și anume "reach"-ul apple (sa consume piața de useri) dar sa nu ii plătească pe Apple pentru asta ... lol. (deși au fost de acord cu condițiile cand au semnat contractul Apple)

Nu poti sa accepti .. da sunt de acord sa te plătesc cu 30% și nu voi creea un canal alternativ de plata, apoi sa dai in judecată compania ca 30 % e prea mult, după ce ai făcut breach creând un canal alternativ de plata.

Cred ca modelul economic al celor de la Apple e genial, practic .. dacă faci bani cu o aplicație ne dai nouă 30% .. dacă nu faci bani ... nu te taxam in nici un fel ...EX: dacă eu pun o aplicație gratis pe platforma, nu trebuie sa le plătesc celor de la Apple nimic .. ceea ce e clar in favoarea developerilor care vor să-și facă un nume.