Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Senior Member
Cu cat joc mai mult, cu atat imi place mai tare. Nu stiu, dar jocul asta imi creeaza o stare pe care nu am mai simtit-o de mult timp, butonand un joc. Ma atrage pur si simplu in lumea de acolo, prin muzica, grafica, personaje, absolut tot.
De nenumarate ori m-am oprit si am invartit camera in toate unghiurile, ramanand uimit de cum arata. Iar cand ma urc pe un munte si cand la flautul ala, am o senzatie de calm deosebita.
Combatul nu e gen Sekiro sau BloodBorne si nici nu cred ca ne doream asta. SP ne ofera fix ce trebuie, un combat destul de echilibrat (joc pe normal), adica un gameplay decent, menit sa ne conduca prin poveste (care pana acum pare promitatoare, desi nu e cea mai originala).
Nu stiu, poate multa lume trece cu vederea unele probleme si lauda jocul pentru ca se simte, cumva, mai organic decat un AC, spre exemplu. Plus ca nu trebuie sa cresti in nivel pentru fiecare misiune principala sau sa lootezi continuu, in speranta ca prinzi o sabie portocalie. Pe mine lucrurile astea ma scot din imersiune, dar ii pot intelege si pe cei care se bucura de ele.
Sunt constient ca mai am mult de jucat si parerea mi se poate schimba, dar pana acum, pentru mine, GoT e acolo sus, printre cele mai bune exclusivitati Sony.
PS: Si daca era un joc exclusiv Xbox, Nintendo sau PC , l-as fi iubit la fel de mult, dintr-un motiv simplu: e un joc bun.