Acum am pus și eu mana pe el iar la prima impresie îmi dă senzația că jocul are o mare problema cu motion blur ul. Poate mi s-au schimbat mie dioptriile dar la mișcări mai ample npcurile se vad efectiv aiurea. E prima oară când mă deranjează un aspect de genul și nici nu vad vreo setare prin meniu.

---------- Post added 22-08-2020 at 11:41 ----------

Am mai jucat putin aseara de am terminat intro-ul si am trecut de faza cu radio tower. Cred ca de fapt e prima oara cand experimentez motion sickness si de asta nu intelegeam ce se intampla. Jucand mai mult jocuri cu 60 fps trecerea la 30 cu motion blurul ala si head bobbingul cred ca a fost cam brusca. Imi da senzatia ca se misca greoi si parca sub 30 fps. As fi preferat si un fov putin mai mare.



Anyway, dragutel jocul, grafic arata mai bine decat ma asteptam, am vazut cateva explozii care mi se par foarte misto facute. Nu am mai jucat far cry de la al 2lea, pe care nu am mai apucat sa-l termin la vremea lui in schimb am amintiri despre primul far cry la care ma chinuiam pe pc sa gasesc combinatia potrivita de setari astfel in cat sa-l pot juca pentru ca mi se misca in reluare.

---------- Post added 22-08-2020 at 12:27 ----------

Am uitat, modul in care iti arata harta mi-a placut cel mai mult din tot ce am vazut prin jocuri pana acum. Ma refer la harta care iti apare cand apesi touchpadul.