Quote Originally Posted by Cristy View Post
A spus omul ce ii statea pe inima. Faptul ca X-ulescu crede ca povestea este o porcarie de la jumatate incolo pot sa inteleg si in mare parte sunt de acord, dar nu inteleg de ce ramane cu nota 10 daca povestea e scrisa cu picioarele? Sau s-a notat si luat in considerare doar partea tehnica?
Mereu am zis ca un produs trebuie evaluat obiectiv. Nu imi place plotul de la jumatate incolo. Adica mie personal nu imi place plotul de la jumatate incolo. Nu vad niciun sens in toata povestea asta, nicio invatatura, nicio concluzie. Dar asta nu inseamna ca povestea nu este spusa bine. Dezvoltarea personajelor este impecabila (chiar daca sunt personaje cu personalitati de *****), pacingul mi s-a parut bun si poate ca sunt oameni care rezoneaza cu psihopatii din a doua jumatate, nu stiu. Oricum, ideea e ca exista o diferenta clara intre subiectul unei povesti si calitatea povestii. Subiectul ma lasa rece, insa povestea in sine este spusa aproape impecabil, in afara de Joel.

Mai simplu, in alte cuvinte: daca jocul asta nu se numea The Last of Us 2 si avea alte personaje, mi-ar fi placut si mie.