Din acelasi motiv am vrut si eu un GoPro (ca sa filmam copilul, eventual sa stea aparatul undeva si sa filmeze si sa nu ratam chestii, dar si inclusiv cand sta mama cu ea si plecam noi pe unde aveam treaba, ca sa vedem cum se joaca, samd - nu pt ca odata ce a vazut telefonul, incepe haosul - la noi stie clar ca nu are voie si daca-l cerem, il da inapoi ), asa ca mi-am facut precomanda la GoPro Hero 8 anul trecut si mi-a venit de la eMag.

Si a fost atat de fenomenala pentru ce aveam eu nevoie incat l-am returnat in 3 zile (a venit vineri si nu am putut sa-l returnez mai repede ).

Ca sa-ti spun ce nu a fost ok la mine, pentru ce aveam eu nevoie:

L-am luat impreuna cu un card de 128GB rapid (card care acum este in aparatul foto spre exemplu) dar oricum nu conta cat de mare este cardul.

Bateria tine foarte putin. In 4k nu am incercat pentru ca am presupus ca-i prea putin, dar in 1080p 60fps m-a tinut 48 min, iar in 1080p 30fps m-a tinut 1h21 min.
Din punctul meu de vedere, este un adevarat risc sa lasi sa filmeze, chiar si pe casca sau oriunde vrei tu, mai mult de 20-30m si in niciun caz nu ai ce face cu un card mai mare de 32GB (pe care ar fi trebuit sa-l aibe in pachet, dar in rromania nu cred ca au ajuns cu ele), intrucat filmarile sunt limitate la 4GB per fisier, desi el oricum continua sa inregistreze in film nou.

Tin minte ca la o filmare d-asta lunga, de test, cea mai mica rezolutie si fps, doar ca sa vad cat tine, efectiv am reusit cu greu sa opresc aparatul, pentru ca-mi era sa nu ramana pielea pe marginea metalica care efectiv ardea - de mentionat faptul ca butonul de on/off e tot de metal si e situat tot pe marginea aia metalica.

Deci iti poti lua 2-3-5 baterii ca sa le schimbi, dar nu cred ca poti lasa aparatul sa filmeze incontinuu ca sa se descarce alea pentru ca sincer, cred ca va exploda.
Iar sa stai cu aparatul ala si sa-l pornesti pentru fiecare chestie, atunci e la fel ca la telefon si you are missing all the fun.

Acum daca-i iei si un case protector ca sa nu te mai arda la mana si cateva baterii externe, poate faci treaba cu el.

Ce mi-a placut a fost calitatea filmarii dar si cat de wide era lentila.
Pozele erau destul de slabe calitativ.