Quote Originally Posted by DrDeath View Post
Salut, nu pot sa ma pronunt despre acel TV deoarece nu l-am avut. Totusi, din cate am putut observa, nu are FALD = Full Array Local Dimming, care dupa parerea mea, este necesar la un TV decent.
Ca o recomandare, ar fi acesta: https://www.emag.ro/televizor-smart-.../pd/DCLKKFBBM/ - acum 2 ani era best bang for the buck TV non OLED si cam cel mai bun non OLED. Inca se tine foarte bine, il are un prieten cu care am locuit 1 an si l-am testat destul cu PS4 PRO si Netflix. In banii aia, iti garantez ca n-ai ce sa iei mai bun.
Un singur minus are si se stie ca e comuna problema la SONY, meniul (Android-ul) se misca mai greu.
Eu am varianta de 2019 a lui: https://www.emag.ro/televizor-smart-...f=fav_pd-title , iar dupa parerea mea, problema amintita mai sus a disparut. Daca ai buget, recomand sa te intinzi pana la el, daca nu, eu alt TV in bugetul acela in afara de SONY XF90, nu vad.
Inca ceva, aceste doua TV-uri au 120Hz la rezolutia 1080p, desi cred ca toti o sa vrem sa jucam 4k 60 fps cand vin noile console.
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Din pacate doresc o diagonala mai mare 160 + iar la Sony deja ma duc departe rau cu bugetul . Ma interesa strict acest model daca il are cineva si ce experiente are cu el