Single post: Clubul PlayStation 5
-
17-09-2020 11:43 #2256 SP
Senior Member

Originally Posted by
PoisonRemedy
Ma apuca rasul cand citesc ce probleme existentiale au unii pe aici si cat sufera pe niste chestii complet inutile.
Nu suferă nimeni bănui! Ai ca si hobby gaming-ul? Daca da de ce ți se par lucruri inutile motivele de care ne plangem? Avem un hobby si ne asteptam la alte lucruri dar daca tu nu-ți bati capul ca un joc in Europa va costa mult mai mult decat in USA, daca nu ti se pare deplasat că Sony iti trimite e-mail sa te înscrii pentru a avea sansa de a fi ales sa poti sa faci precomandă la consolă desi pe atunci nici pret nu aveai si nici acum încă nu au arătat consola fizic ce pot zice, probabil asta nu e hobby-ul tău!
Stai linistit ca nimanui nu-i mănâncă viata si nervii chestiile astea doar ca ne spunem si noi micul oft legat de ce fac ei si asteptarile noastre.
Nu am râs si nu m-am gândit ca au probleme existențiale cei ce au mers pe Transfăgărășan să-i vadă pe aia de la Top Gear cand si-au filmat una din emisiuni la noi iar fanii au fost dezamăgiți ca dupa filmari nu au oprit sus pe platou la Balea lac sa faca si ei niste poze sau sa dea un autograf. Eu am fost prins acolo căci a fost inchis traficul timp de multe ore pt filmari, stiam cine sunt dar nu-s fan Top Gear dar de aia am empatizat cu cei care au fost dezamagiti și i-am înțeles, nicidecum nu am ramas mirat sau chiar sa râd de ce-și bat ei capul!