Ma bucur ca au anuntat in sfarsit pretul si data lansarii ca sa se linisteasca lumea.
Prezentarea mi s-a parut in nota celorlalte, nimic super negativ dar nici wow... o prezentare.

Ce ma intristeaza este ca nici la XSX nici la PS5, un user normal nu are un motiv concret ca sa aiba aceste console day one pentru ca vin fara jocuri exclusive.
Tot ce a fost prezentat pana acum la SONY/MS este ok, dar o gluma in raport cu ceea ce ar fi trebuie sa insemne un Launch/Day One Exclusive Title.

La hardcore gamers care vor sa joace orice titlu multiplatform day one la cea mai intalta calitate treaba este diferita, vor curge precomenzile day one anyway, iar SONY si MS stiu asta.
Eu personal abia astept sa joc noul Call of Duty Black Ops Cold War si Assasins Creed Valhalla pe XSX, but it's not enough...

Nefericit este ca de cate ori una din cele 2 companii calca stramb, cealalta i-o dadea cu ceva grav, incerca sa impresioneze, sa pluseze cu ceva big.
Acum, din pacate, ambele companii par plecate cu sorcova, Microsoft si-au bagat puii in exclusive definitiv si privesc catre viitor, iar SONY fac exact ce au facut dupa succesul cu Playstation 2, adica traiesc din inertie si aroganta si au impresia ca li se cuvine totul.